Uw succes is onze drijfveer.

Staat u voor de uitdaging om legacy-applicaties te vervangen of gebruikt u nog steeds oude technologie?

Onze kernactiviteit, die in onze naam besloten ligt, is het toepassen van nieuwe technologieën.

Onze ABC

Adviseer.

Wij helpen u bij alle technologieprojecten door onze deskundigheid en ervaring op een strategische maar pragmatische manier in te zetten.

Bouw.

Wij kunnen een stap verder gaan door het ontwerpen en ontwikkelen van uw applicatie of uw website, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf.

Coach.

We kunnen uw mensen coachen, zodat ze nog beter worden in wat ze doen, zowel individueel als in teamverband.

Over ons

Het is ons doel om ieder van ons in staat te stellen om de groei te ervaren door middel van wederzijds voordelige strategieën.

Missie.

Onze missie is om bedrijven - zowel groot als klein - te helpen hun productiviteit te verhogen door gebruik te maken van de beschikbare technologie.

Visie.

Met het juiste gebruik van technologie kan elk bedrijf succesvoller worden in wat het doet, wat leidt tot meer efficiëntie en een grotere klanttevredenheid.

The core team

Zeer gemotiveerd,
met een vleugje humor

Karel

Meer dan 25 jaar ervaring in IT-managementfuncties in een multinationale onderneming, met blootstelling aan meerdere culturen.

Kevin

Onlangs afgestudeerd aan de universiteit als Master in ICT en Elektronica met een grote interesse in technologie. Houdt van ontwikkelen en creëren.

Een greep uit onze klanten

Een project in gedachte?

We dagen onszelf graag uit door verschillende technologie-gerelateerde projecten aan te nemen. We zorgen ervoor dat we de nieuwste ontwikkelingen toepassen om u te helpen bij wat u wilt bereiken.

Misschien is er wel een match.

Laat ons mee outside-the-box denken

We maken gebruik van de diversiteit van onze talenten en kennis van de nieuwste technologie om ervoor te zorgen dat we leveren. Bekijk enkele van onze afgeronde projecten en lopende activiteiten om een duidelijker beeld te krijgen.

Enkele projecten en samenwerkingen

Clinicam

Videochat-applicatie om kinderen te verbinden met de Cliniclowns. Cross-platform tussen web-based en native iOS en Android.

RMTool

Desktop-tool met een groot aantal functies voor documentbeheer en digitale archivering.

Conan

Een cloud-based analysetool voor het visualiseren en grafisch weergeven van resultaten van de RMTool, inclusief exportfuncties.

Contacteer ons